Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Edzők képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Edzők - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Edzők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balázs Éva

Balázs Éva

Eredmények: ITF taekwon-do 1.dan, WTF taekwon-do 4.dan, Kick-box 4.dan. Február 14: Profi Világbajnoki címmérkőzés fullcontactban - Koppenhága (Dánia) Mie Posselt (Dánia) vs. Balázs Éva (Fullcontact Se) Éva sérülés miatt feladni kényszerült a 9. menetben

Kapecska Attila

Kapecska Attila

A Kung-fu akadémia elnöke, a Xing Yi Quan irányzat magyarországi vezető mestere, és a Mesterképző alapítója. A Kung-fu akadémia lándzsa szakosztályának vezetője. 1984 óta gyakorolok kungfu-t, de ezt megelőzően is próbálgattam már különféle harcművészeteket. 1989-től, azaz öt év gyakorlás után kung-fu tanítást vállaltam, hogy segítsem az akkori iskolámat. Néhány hónap elteltével a tanítványaim és az iskola is gyors fejlődésnek, gyarapodásnak indult. Ennek köszönhetően majd két év elteltével főállású kung-fu tanár és gyakorló lettem. Az évek során fokozatosan emelve a gyakorlásra szánt időt, 2005-től már heti 50 órát foglalkozom gyakorlással és tanítással.

Kopasz Attila

Kopasz Attila

Instruktor: Kopasz Attila eredményei: 3.dan Hapkido, 2.dan Taekwon-do, 2.dan Kick-box. Harcművészetek kezdete: 1991 - Kick-box, 1993 - Taekwon-do, 2005 - Hapkido. A fekete öves fokozatokat fokozatosan szerezte meg.

Kung fu mesterek

Kung fu mesterek

Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében. (Kurt Dimberger)

Temesy László

Temesy László

Jelenleg Magyarországon a mi klubunkban találhatók törés rekorderek. Ez egy külön stílus amit csak nálunk lehet jelenleg megtalálni és tanulni. Jelenleg a clubunknak 250 regisztrált tagja van. Folyamatos a tagfelvétel, 4 éves kortól várunk minden érdeklődőt és sportolni vágyót.

Tuti menü