Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb harcművészetek képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Egyéb harcművészetek - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Egyéb harcművészetek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aikido

Aikido

Egészen biztosan nincsen más, csak az adott pillanat egyetlen célja. Az ember egész élete pillanatok sorozata. Ha valaki teljes mértékben megérti a jelen pillanatot, semmi más tennivalója sem lesz, és semmi mással nem kell foglalkoznia. Élj hűen az adott pillanat egyetlen céljához.

Karate

Karate

Az embereket más és más célok mozgatják az életben és így van ez a karatéban is. A karate sokmindent nyújthat, melyek közül mindenkinek más és más a fontos: a karatékáknak eltérő a 'karatés' értékrendje. Mi igyekszünk átfogni a legszélesebb spektrumot, de nem egyszerre.

Kempo

Kempo

Egy kempo edzésen a tanulók nem csak küzdenek, nem csak megtanulják magukat megvédeni, hanem - fegyelmet és önfegyelmet tanulnak, - tisztelik a másikat, tisztelik a tudást, - fejlesztik mozgáskoordinációjukat formagyakorlatokkal, fegyveres formagyakorlatokkal

Kempo és az önvédelem

Kempo és az önvédelem

A kempo elsődleges célja, hogy alapvető, a mai modern korban használatos önvédelmi technikákat oktasson. Az edzésen a tanulók megtanulják az ehhez szükséges mozgásformákat, ütéseket, rúgásokat, földreviteleket, valamint az önvédelem lelki hátterét!

Kendó

Kendó

Magyar Kendo, Iaido és Jodo Szövetség kiemelt fontosságúnak tekinti, hogy tagságát időről időre aktuális hírekkel, hasznos információkkal lássa el. Ennek egyik csatornája a MKSZ Hírmagazin. A magazin elsősorban a Szövetség munkájáról, aktuális eseményekről tartalmaz beszámolókat, ezen túl válogatott írásokat találunk történelemről, kultúráról, egészségről.

Krav-maga

Krav-maga

A Krav-Maga egy magyar háttérrel is rendelkező - hiszen az alapitó, Imi Lichtenfeld Budapesten született és Pozsonyban nőtt fel - önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc, célja az egyén önvédelmi készségeinek kifejlesztése.

Önvédelem gyerekeknek

Önvédelem gyerekeknek

A kempo alapvető célja, hogy használható önvédelmi technikákat tanítson meg. Az önvédelemre nemcsak fizikailag, de lelkileg is fel kell készülni. Készen kell állni a támadásra, és a stresszes helyzetben ki kell tudni választani a legmegfelelőbb cselekvést. A kempo megtanít arra, hogyan kell viselkedni egy agresszív helyzetben. Sokan lebénulnak, nem tudják mi a helyes, mit kell tenni. A felkészített kempos azonnal felméri a helyzetet, és az erőviszonyoknak, és a szituációnak megfelelően sikerrel oldja meg. A lelki felkészítés mellett természetesen a kempos mozdulatok teljes körű ismerete, a technikák alkalmazni tudása adja a magabiztosságot, és a sikerességet. Az önvédelem kemény munkával megtanulható. Kempozz, és félelem nélkül élheted mindennapjaidat, mert féljen az, aki megtámad téged!

Shaolin kung fu

Shaolin kung fu

Egyesületünket 2003-ban alapította Ambruzs Szabolcs négyszeres Kung-fu Világbajnok. A ma már több mint 20 éves harcművészeti múlt, a jelentős -15 éves - oktatói tapasztalat, valamint a számtalan hazai és nemzetközi versenyen történő sikeres részvétel az ország egyik legkiemelkedőbb Tradicionális Kung-fu oktatójává tette vezetőnket.

Tuti menü