Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felszerelések, webshopok képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Felszerelések, webshopok - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Felszerelések, webshopok
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Fight time

Fight time

Kovács Szabolcs, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen csapatvezetője örömmel jelentette be, hogy az általa irányított klub is belépett a Magyar MMA Szövetségbe, a jövőben a szervezet versenyein is ketrecbe, ringbe lépnek harcosai.

4fight

4fight

Edzőknek és sportolóknak ajánljuk a 4Fight rúgópajzsot, amely alkalmas az ütések rúgások gyakorlására, az ütő-rúgó erő növelésére. A '4Fight Thai Jumbo' rúgópajzs egy speciális pajzs, mely kifejezetten a combrúgások gyakorlásához lett kialakítva. Kimondottan 'sparring' gyakorló felszerelés. Nélkülözhetetlen eszköz a felkészülések során.

Aktív sport

Aktív sport

Aktiv sport webáruház az online sportbolt, sportfelszerelés forgalmazása minden kategóriában. A sportboltok közül a legnagyobb választékot nálunk találja. Aktív sport webáruház: sportszerek, sporteszköz, sportfelszerelés, játék forgalmazása.

Bokszkesztyűk

Bokszkesztyűk

Multibox smu bokszkesztyűk. Ideális kesztyű a boksz bármely fajtájához. Kényelem : előformázott szivacs. Tartós használat : Soft punch kiképzés: hatékonyan csillapítja az ütések erejét. Légáteresztés : Climacool technológia: jól szellőzik, szabályozza a hőmérsékletet és az izzadás.

Kick-box nadrág - tesztelt

Kick-box nadrág - tesztelt

Könnyű pamut anyagból készült kick-box nadrág, amely rendkívül jól bírja az igénybevételt és hosszú ideig megőrzi minőségét. Tesztelt nadrág! Fogyasztói ára 8700Ft. A postaköltséget a megrendelő fizeti.

Kick-box nadrágok

Kick-box nadrágok

Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot kérjük, írjon levelet az alábbi e-mail címek valamelyikére, vagy használja a lenti űrlapot üzenetküldésre! Béres János - SAP 007 Kft. Küzdősport felszerelések minden mennyiségben.

Kwon

Kwon

Sportolj igazi felszerelésben! Versenyre, edzésre vagy akár formagyakorlathoz nálunk vásárolhatsz felszerelést. Taekwondo védőfelszerelések minden mennyiségben. Magyarországon éppen 20 évvel ezelőtt, 1990-ben indult be a Kwon termékek forgalmazása.

Szafarisport

Szafarisport

Üzletünk fő profilja a küzdősport felszerelések árusítása, azon belül a kick-box és a thai-box sportszerek. Minden szükséges felszerelést nálunk megtalálsz. 25 -féle boxzsákunk van, 35-féle boxkesztyűnk, úgyhogy van miből választani.

Ütő-rúgó párna

Ütő-rúgó párna

Ütő - rúgó párna erős vinyl anyagból extra erősítésekkel.Tökéletes mindennapi edzésekhez is. Méret: 50x25x10 cm Akciósan: 5.900Ft/db Vagy Párban: 10.990Ft/pár. Minőség, elérhető áron, akciósan vásárolhatod meg.

Tuti menü