Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírportálok képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Hírportálok - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Hírportálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
A sportág sikerei

A sportág sikerei

2014. április 7-én a kick-boxot beválasztották a Nemzetközi Világjátékok Szövetségének (International World Games Association - IWGA) tagjai sorába. Az ülésen résztvevő 36 tag szavazott, melyek eredményeként a World Association of Kickboxing Organisations (WAKO) 26 szavazattal bekerült az IWGA hivatalos tagjai sorába.

Küzdőtér Magazin

Küzdőtér Magazin

A legújabb számunk tartalmából: A profi bokszolóknál a nehézsúlyt vettük górcső alá, és az elemezgetések mellett, beszámolunk, Haye, Holyfield mérkőzéseiről. A profiknál maradva, olvashatnak Bute, Hopkins és Adamek mellett Floyd Mayweather - Shane Mosley mérkőzéséről is, ezzel a felsorolást befejezem, de a magazinban találnak még sok érdekes profibox beszámolót, beharangozót.

Nyergesújfalu

Nyergesújfalu

2013. február 17-én került sor az idei első 4 Fight Országos Kick-box Kupa megrendezésére, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Kick-box Szövetség az esztergomi Mindszenty József Katolikus Általános Iskolában rendezett meg. A rangos eseményre 18 klub 198 nevezést adott le előzetesen. Köztük volt a Zoltek Nyergesújfalu SE kick-box csapatának 7 versenyzője is. Nagy izgalom, készülődés és természetesen rengeteg edzés előzte meg a versenyt, melyen indulóink közt négy újonc is szerepelt. Simon Renátó - Nagyon szépen, fegyelmezetten küzdött, mindkét mérkőzését biztosan nyerte, így megérdemelten állhatott a dobogó legfelső fokára.

Önvédelmi kick-box

Önvédelmi kick-box

Az önvédelmi helyzet több, mint egyszerű verekedés. Valójában egy kialakult konfliktus helyzet két, vagy akár több ember között. Sok múlik a résztvevőkön, abból a szempontból, hogy a feszült helyzet küzdelemmé fokozódik, vagy sikerül békés úton megoldani. Döntő fontosságú annak felismerése, hogy mikor fajul a helyzet odáig, amikor a harc már nem elkerülhető. Ebben a helyzetben vívott küzdelem nemcsak harci technikákból áll, hanem magába foglalja a szellemi képességeket is. A kick-box megkönnyíti az önvédelemre való felkészülést. Az edzéseken, versenyeken vívott küzdelmek technikailag, erőnlétileg és lelkileg is megalapozzák az önvédelem magas szintű elsajátítását.

Tuti menü