Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kick-Box linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kick-Box képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 71 db
 Fight time

Fight time

Kovács Szabolcs, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen csapatvezetője örömmel jelentette be, hogy az általa irányított klub is belépett a Magyar MMA Szövetségbe, a jövőben a szervezet versenyein is ketrecbe, ringbe lépnek harcosai.

4fight

4fight

Edzőknek és sportolóknak ajánljuk a 4Fight rúgópajzsot, amely alkalmas az ütések rúgások gyakorlására, az ütő-rúgó erő növelésére. A '4Fight Thai Jumbo' rúgópajzs egy speciális pajzs, mely kifejezetten a combrúgások gyakorlásához lett kialakítva. Kimondottan 'sparring' gyakorló felszerelés. Nélkülözhetetlen eszköz a felkészülések során.

A sportág sikerei

A sportág sikerei

2014. április 7-én a kick-boxot beválasztották a Nemzetközi Világjátékok Szövetségének (International World Games Association - IWGA) tagjai sorába. Az ülésen résztvevő 36 tag szavazott, melyek eredményeként a World Association of Kickboxing Organisations (WAKO) 26 szavazattal bekerült az IWGA hivatalos tagjai sorába.

Ádse kick-box

Ádse kick-box

Kezdettől fogva 2 szabályrendszer, a félerős támadásokat megengedő tatamisportok, a semi-contact, a light-contact és a kick-light, valamint a teljes erejű támadásokat megengedő ringsportok, a full-contact, a low-kick és a K1 rules szabályai szerint rendeznek küzdelmi versenyeket. Vannak zenés formagyakorlat-versenyek is.

Aikido

Aikido

Egészen biztosan nincsen más, csak az adott pillanat egyetlen célja. Az ember egész élete pillanatok sorozata. Ha valaki teljes mértékben megérti a jelen pillanatot, semmi más tennivalója sem lesz, és semmi mással nem kell foglalkoznia. Élj hűen az adott pillanat egyetlen céljához.

Aktív sport

Aktív sport

Aktiv sport webáruház az online sportbolt, sportfelszerelés forgalmazása minden kategóriában. A sportboltok közül a legnagyobb választékot nálunk találja. Aktív sport webáruház: sportszerek, sporteszköz, sportfelszerelés, játék forgalmazása.

Andreams

Andreams

Kick-box: Az alap aerobik óra és kick-box ötvözete, kiváló állóképesség fejlesztő fitness óra. Klasszikus aerobik óra változatos koreográfiával, az óra végén erősítéssel, keverve a kick-box technikával.

Aranyak és ezüstök

Aranyak és ezüstök

Három arany, és három ezüstérmet szereztek a miskolci Dozso Budai Team SE versenyzői a hét végén Budapesten megrendezett Kick-Box WTKA Európa Kupán. Nagyon eredményes volt a csapat, gratulálunk nekik.

Balázs Éva

Balázs Éva

Eredmények: ITF taekwon-do 1.dan, WTF taekwon-do 4.dan, Kick-box 4.dan. Február 14: Profi Világbajnoki címmérkőzés fullcontactban - Koppenhága (Dánia) Mie Posselt (Dánia) vs. Balázs Éva (Fullcontact Se) Éva sérülés miatt feladni kényszerült a 9. menetben

Hirdetés
Báthory Kick-box

Báthory Kick-box

Egyesületünk a Debreceni Báthory Kick - Box Sportegyesület 1987. februárban alakult. Az elmúlt 20 évben, több ezer gyerek, felnőtt fiú, lány megfordult az egyesületünk edzésein, tanfolyamain. Várunk, gyere!

Bodó Csilla

Bodó Csilla

A küzdősportok minden olyan eleme, mely alakot formál, fogyaszt, állóképességet fejleszt (mint például a rugások, ütések, elhajlások) ötvözve van az aerobik hatásos zenei stílusával. Egy kis kick-box, capoeira, kung-fu, atlétikai alapok vegyítve azért lágyabb, táncos mozgásformákkal.

Bokszkesztyűk

Bokszkesztyűk

Multibox smu bokszkesztyűk. Ideális kesztyű a boksz bármely fajtájához. Kényelem : előformázott szivacs. Tartós használat : Soft punch kiképzés: hatékonyan csillapítja az ütések erejét. Légáteresztés : Climacool technológia: jól szellőzik, szabályozza a hőmérsékletet és az izzadás.

Brillfitness

Brillfitness

Bármely korosztály számára ajánlott kortól, nemtől független. Az aerobic és a kick-box szerencsés találkozása. Az óra elején bemelegítés kb. 10 perces zenés aerobic gyakorlat kick-box elemeivel ötvözve. Ez azért szükséges, hogy a testhőmérséklet felmelegedjen a pulzusszám nőjön, a szervezet felkészüljön a megterhelésre. Aztán ütések, rúgások együttes kombinációjával folytatják az edzést, természetesen különböző boksz eszközök használatával.

Budaörs - Intersport kupa

Budaörs - Intersport kupa

III. Budaörs-Intersport kupa 2012. okt. 20: 12 klub illetve a mi sportegysületünk vett részt a versenyen 168 indulóval. Mindenkinek köszönöm a segítségét, a munkáját, nélkületek nem ment volna ilyen flottul a verseny lebonyolítása. Minden klubvezetőtől pozitív visszajelzést kaptunk.

Budapest kick-box

Budapest kick-box

Szeretettel köszöntünk a Komárom - Esztergom Megyei Kick-box Szövetség égisze alatt létrejött honlapunkon. Célunk a kick-box sportág népszerűsítése Budapest berkein belül. Ha meg szeretnéd ismerni, ki szeretnéd próbálni a harcművészetnek ezt a műfaját, akkor keress fel minket!

Controll sportegyesület

Controll sportegyesület

1978-ban új sportegyesület alakult Szombathelyen Asbóth Péter vezetésével. Egy új sportág jelent meg régiónkban az All-style karate, amit ma kick-boxnak neveznek. Addig főként a keleti harci művészetek bontogatták szárnyukat hazánkban, de az új küzdősport gyorsan népszerűvé vált Magyarországon és Szombathelyen is.

Crow gym

Crow gym

Gödöllői fiatalság körében végzett felmérésünk azt mutatta hogy a Karate és a Taekwondon kívül igény van a keményebb és ütőképesebb Muay Thai és klasszikus Bokszra is . Ezekben a sportokban nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Tuti menü