Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kick-box aerobic képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Kick-box aerobic - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Kick-box aerobic
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andreams

Andreams

Kick-box: Az alap aerobik óra és kick-box ötvözete, kiváló állóképesség fejlesztő fitness óra. Klasszikus aerobik óra változatos koreográfiával, az óra végén erősítéssel, keverve a kick-box technikával.

Bodó Csilla

Bodó Csilla

A küzdősportok minden olyan eleme, mely alakot formál, fogyaszt, állóképességet fejleszt (mint például a rugások, ütések, elhajlások) ötvözve van az aerobik hatásos zenei stílusával. Egy kis kick-box, capoeira, kung-fu, atlétikai alapok vegyítve azért lágyabb, táncos mozgásformákkal.

Brillfitness

Brillfitness

Bármely korosztály számára ajánlott kortól, nemtől független. Az aerobic és a kick-box szerencsés találkozása. Az óra elején bemelegítés kb. 10 perces zenés aerobic gyakorlat kick-box elemeivel ötvözve. Ez azért szükséges, hogy a testhőmérséklet felmelegedjen a pulzusszám nőjön, a szervezet felkészüljön a megterhelésre. Aztán ütések, rúgások együttes kombinációjával folytatják az edzést, természetesen különböző boksz eszközök használatával.

Kardió-kickbox

Kardió-kickbox

A küzdősportok minden olyan eleme, mely alakot formál, fogyaszt, állóképességet fejleszt. (rúgások,ütések,elhajlások) Edzettségi szinttől függően súlyzóval is végezhető!A kardió-kickbox hagyományos keleti harcművészeti elemeket használ aerobic formába öntve. Koreografált rúgások és öklözések sorozatát használja a pulzusszám növelésére és a kalóriafelhasználás szinten tartására.

Tuti menü