Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szövetség, klubok képes leírás - Kick-Box.tlap.hu
részletek »

Szövetség, klubok - Kick-Box.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kickbox.tlap.hu » Szövetség, klubok
Keresés
Találatok száma - 28 db
Ádse kick-box

Ádse kick-box

Kezdettől fogva 2 szabályrendszer, a félerős támadásokat megengedő tatamisportok, a semi-contact, a light-contact és a kick-light, valamint a teljes erejű támadásokat megengedő ringsportok, a full-contact, a low-kick és a K1 rules szabályai szerint rendeznek küzdelmi versenyeket. Vannak zenés formagyakorlat-versenyek is.

Báthory Kick-box

Báthory Kick-box

Egyesületünk a Debreceni Báthory Kick - Box Sportegyesület 1987. februárban alakult. Az elmúlt 20 évben, több ezer gyerek, felnőtt fiú, lány megfordult az egyesületünk edzésein, tanfolyamain. Várunk, gyere!

Budaörs - Intersport kupa

Budaörs - Intersport kupa

III. Budaörs-Intersport kupa 2012. okt. 20: 12 klub illetve a mi sportegysületünk vett részt a versenyen 168 indulóval. Mindenkinek köszönöm a segítségét, a munkáját, nélkületek nem ment volna ilyen flottul a verseny lebonyolítása. Minden klubvezetőtől pozitív visszajelzést kaptunk.

Budapest kick-box

Budapest kick-box

Szeretettel köszöntünk a Komárom - Esztergom Megyei Kick-box Szövetség égisze alatt létrejött honlapunkon. Célunk a kick-box sportág népszerűsítése Budapest berkein belül. Ha meg szeretnéd ismerni, ki szeretnéd próbálni a harcművészetnek ezt a műfaját, akkor keress fel minket!

Controll sportegyesület

Controll sportegyesület

1978-ban új sportegyesület alakult Szombathelyen Asbóth Péter vezetésével. Egy új sportág jelent meg régiónkban az All-style karate, amit ma kick-boxnak neveznek. Addig főként a keleti harci művészetek bontogatták szárnyukat hazánkban, de az új küzdősport gyorsan népszerűvé vált Magyarországon és Szombathelyen is.

Crow gym

Crow gym

Gödöllői fiatalság körében végzett felmérésünk azt mutatta hogy a Karate és a Taekwondon kívül igény van a keményebb és ütőképesebb Muay Thai és klasszikus Bokszra is . Ezekben a sportokban nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Fitness-terem

Fitness-terem

Fitnesz termek, edzőtermek, konditermek, tornatermek, klubok és stúdiók Szombathelyen, ahol Kick-Box edzésen vehetsz részt. Látogasson el hozzánk, és próbáljon ki egy edzést. Állóképesség, kitartás, erő a kick-box alapjai.

Full Contact sportklub

Full Contact sportklub

Egyesületünk története 1982-ig vezethető vissza, amikor Kiss Emil Budapesten a segédedzői gyakorlati táborban Kira Péter vezetése mellett ismerkedett meg a sportkaratéval és szerezte meg a sportkarate segédedzői képesítést.

Füzesgyarmat

Füzesgyarmat

A Füzesgyarmati Kick-box klubot 1982. júniusában alapította Hegyesi Zsolt. Később edzést tartott Rostás László és Száva Lajos. 1987-től újra Hegyesi Zsolt tartotta az edzéseket. 1999-ben sajnos egészségügyi okok miatt lemondott és átadta a klub vezetését Bíró Józsefnek, majd 2001-től Gasparik Róbert vezeti a klubot.

Hirdetés
Győri harcművészet

Győri harcművészet

A hiteles feljegyzések hiánya és a számtalan legendával fűszerezett szájhagyomány miatt a korai 20 században a Muay történetét nehéz papírra vetni. Éppen ezért ez a fejezet megpróbálja a lehető legpontosabb képet adni a Muay eredetével és kialakulásával kapcsolatosan, évszázadokra visszanyúlva.

Győri kick-box sportegyesület

Győri kick-box sportegyesület

A kick-box sport az 1970-es évek elején alakult ki az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Létrehozóinak egyik fő célja az volt, hogy az ütéseket és rúgásokat használó távol-keleti eredetű harci művészetek - a karate, a taekwondo és a kung-fu - mozgásanyagát továbbfejlesztve és részben azokat ötvözve, egy önálló, verseny-centrikus küzdősportot hozzanak létre.

Harcklub

Harcklub

Az utóbbi 30 évben számos kérdés merült fel a sérülések kockázatának csökkentésében alkalmazandó módszerekben, és végül folyamatos vizsgálat és szabályalkotások után fejlődött ki a jelenlegi szabályrendszer és védőfelszerelés.

Hunyadi sportegyesület

Hunyadi sportegyesület

Az egyesület 1980-ban alakult Budapesten. Az ország legnagyobb és legeredményesebb all-style sport-karate, később kick-box egyesülete volt sok-sok éven át. Az 1990-es évek végére sok vidéki egyesület felzárkózott, egyeduralma megszűnt, de ma is patinás név a kick-box hazai világában.

Hwarang-Do Se

Hwarang-Do Se

December 15-16.-án Zágrábban rendezték az Európai Hapkido Unio által szervezett idei nemzetközi szemináriumot, amelyre a helyieken kívül, Szerbiából, Szlovéniából, Angliából és Magyarországról érkeztek.

Ketrecharcos

Ketrecharcos

Bázis- az erő műhelye. Egy hely a belvárosban, ahol elérheted, hogy jobban mozogj, erősebb, gyorsabb, kitartóbb, és ügyesebb legyél. A komplexum erőnléti részében kettlebellek, kötelek, gyűrűk, trx, bordásfal, monkey bar, dobozok, gumikötelek, labdák, bulgár zsák, szabadsúlyok, egy és kétkezes súlyzók,rudak, olimpiai gyakorlatokhoz dobogók, szóval szinte minden megtalálható, hogy kedvedre állíthasd össze erőnléti gyakorlataidat.

Kick box oktatás

Kick box oktatás

Egyesületünk 2003-ban alakult, jómagam a harcművészetek tanulását, 1984 február 1-én kezdtem. 2000 óta tartok edzéseket. A Wako szakszövetséghez tartozunk. Első sorban light contact és kick light oktatás folyik.

Kick-box aerobic

Kick-box aerobic

A kickbox aerobik ötvözi az aerobic és a harcművészet elemeit, így még hatékonyabban edzi a testet. A kick-box-aerobik fejleszti az állóképességet, formálja a far-, illetve combizmokat, ugyanakkor zsírégető hatása van.

Tuti menü